Trs zlatých vlasů..
Před chvílí (jak by ne?)
spal jsem na Sif Mons
vikingské bohyně
trs vlasů přirost
k srdci mi, když jsem snil
jenom mně z mužů
dlouhý snad tisíc mil
létat s ním můžu
vesmírem, vidíš mě?
za mnou jak vlaje
zlatem se třpytí v tmě
pravost nehraje
od Sif Mons z Venuše
přilít jsem k Zemi
nelze jednoduše
přistát s tím.. věř mi
ve vlasech zapleten
tak jako v lásce
chci dále snít svůj sen
o Zlatovlásce
zpátky se vracím tam
odkud jsem přišel
spát na Sif Mons pak sám
(kdo by pláč slyšel?)
Přečteno 348x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Stepbystep, Simísek, Kapka, nejsembásník, Verena, bejbyyyy, sophia92, Mbonita, Jaromila, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)