Tajemná noc
Už nastává ta chvíle stinná,
kdy všechno je tak tajemné,
jak příroda nehostinná,
ale i tak příjemné
ten moment když jen vítr slyšíš,
jak ve větvích se schovává,
jen na nejmilejší myslíš,
a se slovy si pohráváš
Přečteno 410x
Tipy 5
Poslední tipující: Sýkorka07, crac, Alasea
Komentáře (1)
Komentujících (1)