Slečna

Slečna

Anotace: Znáte ji?

Procházím se ulicí, psi ocasem vrtí,
je tu jedna slečna, která dokola mě drtí
Spíme v jedný posteli a snídáme spolu,
jmenuje se samota a ta mě táhne dolů...

Neuteču před ní a nejde se schovat,
je jak velká hora, která nejde nikdy zdolat.

Nejhorší jsou okamžiky, když se venku setmí,
dal bych půlku života za tvůj dotyk letmý.
Těžko mi to uvěříš, jak jsou noci dlouhý,
zaplatil bych zlatem za tvůj úsměv pouhý...

Co je smyslem života, co je smyslem bytí?
No asi je to láska, která do sítí tě chytí.
Do sítí tě chytí během okamžiku, jenže..
na setkání s ní, musíš míti kliku...

V životě jsem neměl takhle holku věrnou,
co by byla pořád a neustále se mnou.
Sedívám s ní pořád u jednoho stolu,
jmenuje se samota a ta mě táhne dolů...
Autor ploskuták, 13.05.2009
Přečteno 322x
Tipy 15
Poslední tipující: tato22, Psavec, 5thelement, Dullsinea, labuť, Zpátky, nejsembásník, bez nápadu na přezdívku..., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Rychle se ji zbav.

13.05.2009 22:34:00 | Psavec

líbí

První sloka???Perfektní,ironická,vtipná a smutná...prostě všechno jen né odolatelná!!!=o)Jen tak dál..!!

13.05.2009 21:37:00 | Dullsinea

líbí

Znám a jsem ráda, že ke mě zapomněla cestu...

13.05.2009 17:33:00 | labuť

líbí

já bych ji nazvala osamělost - protože samota je u mně něco jiné

ale jinak se mi to líbí

13.05.2009 16:53:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel