Dech beroucí vztah
Tancuješ jak píská
***
má nejraději tango
vášnivé a vážné
***
utančí tě k smrti
na šaty se ti lepí
pot z jejích tanečků
***
dává ti zabrat
**
poběhlivé kroky
poblázněné milenky
**
mučí tě
tahá nitěmi za tvé nohy
**
jako bys byl loutkou
protahuje ti klouby
*
kroutí tvým srdcem
a překrucuje pravdu
*
zbav se jí dřív
než ti dojde dech
*
vztah s ní ti nesvědčí
Přečteno 228x
Tipy 5
Poslední tipující: PoeziGirl, floreciente, WAYWARD, Házté
Komentáře (2)
Komentujících (2)