Ani nevím proč to píšu, prostě mě to napadlo, tak jsem to napsal, pak jsem zjistil, že je to blbost. Takže asi tak.
27.10.2005 08:46:00 | D.Angel
Moc pěkný. Taky jsem jeden čas psávala jen o smrti. Ale v poslední době si uvědomuju cenu života. Zkus to taky. Pak se ti pokaždé bude cukat ruka, když budeš chtít psát o té, která bere lidské životy. A v poslední době nejvíc ty mladé... Ale líbí se mi to, hezky napsaný.
26.10.2005 11:11:00 | melebele