samsára
Mezi zdechlinamy
..tapírů
pluji jak mezi kramy
v papíru
vod sekaný
v středu vany
mezi pěnou
koupu se se svou ženou
Ve vaně voda z řeky Ganga
z rádia famfáry
na hlavě tvoje tanga
snad nás to spláchne z samsáry
Budeme očištěni
ze světských hříchů
jak bílý pyje mnichů
Mezi nádechy a vzdechy
s tebou v míru
vzpomenem na Indíru
Přečteno 260x
Tipy 16
Poslední tipující: ziriant, Juraj Hrom, Kapka, Mario de Janiero, raďo, Agniezka, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Kars, Maro Deives, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)