Realita
netknutě proplouvá
kole mě
je to moje opora
a zároveň
hluboká propast pode mnou
Víš,
možná
kdybych
zabočila do prava
místo doleva
bylo by všecko jinak
možná
by svět byl o něco lepší
nebo naopak
Kdo ví?
Je to jen možná
jen další možná
v mém životě