Atlantida
Atlantido město utopené v slzách.
Jak mám ošálit moře,
jenž stalo se věznitelem tvým?
Kolik lidí vydalo se tě hledat?
Kolik z nich už se nikdy nevrátí?
Hladina moře hladká jako zrcadlo,
Tvůj obraz se v něm zrcadlí.
Já slibuji ti, jednou se s tebou setkám.
Zvony ve tvém srdci,
láskou rozzvoním.
Přečteno 344x
Tipy 4
Poslední tipující: BARBYE, Mbonita
Komentáře (2)
Komentujících (2)