Hledání
Anotace: Hledání štěstí...
Hledám sama sebe ve verších a slovech
Poslouchám ze tmy každičký povzdech
A doufám že přijde za mnou naděje
Ale však vůbec nic a nic se neděje
Poslouchám praskot hořící svíčky
Takhle to v smutku dělávám vždycky
A doufat ještě nepřestávám
Že ustoupí smůla krásnějším pravdám
Tolik let o štěstí hloupě jsem snila
Tolik let šílená z těch snů já byla
Tolikrát už spatřila jsem světlo
Ale při vroucím dotyku pokaždé zhaslo
Teď dalšího světla jemně se dotýkám
A další naději v duchu si objímám
Však tohle štěstí zas není pro mě
Zase jsem doufala ve štěstí marně
Asi bych měla přestat jen snít
Otevřít oči a vyjít ven žít!
Bojovat za štěstí, ne na něj čekat
Bojovat za lásku, ne se jí lekat!
Přečteno 412x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)