Leprikónův čtyřlístek pro štěstí
Anotace: Jeden proti třem, tři proti šesti ... prosím rozdej všem aspoň kousek štěstí ...
°°°°
Z gramofónu trocha jazzu
z kuchyně jen křik
..to se zas jednou porouchal vařič
nebo pouhý zvyk?
Víš, mě se chce taky smát
ale ze slušnosti nemohu
Pamatuju, když jsem ti slzy odezíral z očí
někde v dálce
kometa zhasla
..tuto chvíli, vyčaruj mi
pane Mozarte či pane Bachu
..v tuto chvíli
si byla menší nežli poztrácené smítko prachu
A já uložil tě do kapsy za hrudním košem
kde stala si se hvězdou
andělem
i smrtonošem
Z gramofónu trocha jazzu
..to se zas jednou porouchal zvyk
°°°°
Přečteno 381x
Tipy 20
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, jedam, stmivani.na.lepsi.casy, Bíša, Severka, prostějanek, rry-cussete, její alter ego, 6thSun, Jiparo, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)