Bady ...
Anotace: Ten, kdo řekl, že štěstí se nedá koupit, zapomněl na štěňata! (Gene Hill)
To malé černé štěstí,
hrající si v trávě…
To roztomilé malé „nic“..
Je to jen fotka, možná..
Však za pár dní to bude víc…
Heboučké klubíčko,
nový člen rodiny…
S čumáčkem černým jako noc…
Na čtyřech tlapkách,
pohyby vratké..
Však dá člověku strašně moc…
Budu tu pro něj, a on zas pro mě..
Nejlepší přátelé, co víc chtít?
Šest nohou, dvě srdce a radost v domě,
bude mi ctí jen pro něj žít..
Přečteno 288x
Tipy 14
Poslední tipující: Haniéčka, Házté, Bíša, Stoneman, Tanzania, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD
Komentáře (5)
Komentujících (5)