S vlky
Přitahuješ prach noci
když ladně tančíš
v smrdutém bahně chtíče
a nehledíš na bolest
..nohy si niče
"Máš-li je v moci
pověz šarlatová vílo
jací jsou tví vlci?"
V hlubinách hniloby
mizí ta ženština opojná
polyká bahno
pomalu
Vlci pláčí
požírají se
navzájem
cize přec s citem
maso své vláčí
a vyjí svůj requiem
Přečteno 331x
Tipy 18
Poslední tipující: JaJarda, Vlk v rouše, carodejka, kikis, jedam, Psavec, 6thSun, Mbonita, zrrrr, Tygropes, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)