Obávám se že když by ten stroj času opravdu existoval, asi už by mě nebavilo žít dál svůj život a začal bych se zajímat o tu minulost..že by mi to zabralo všechny zbývající roky, nelze pochybovat..bylo by to fascinující, ale ztratil bych svůj vlastní život! Lepší bude jen tak snít o tom jak to asi bylo a dělat si obrázky..i když myšlenka opravdu famozní :-)
19.05.2009 18:26:00 | Chancer
láká mne představa...
žít navěky..
v 300 járech
skočit do řeky..
a v tisíci letech..
cítit..
lásku..
vášeň
doteky.. .o)
14.05.2009 20:29:00 | Bean
Možná, ale včera jsem si třeba pořídil LCD televizi a mastím na ni hry z PlayStationu 3, tomu se taky jen tak něco nevyrovná!!! :-)
14.05.2009 09:06:00 | 6thSun