Zrádná nevědomost
Zrádná nevědomost
Sám obelstěn svou vlastní zradou
zlomen v mysli a nejen v ní
odjíždím teď vzhůru bradou
na dlouhou svou pouť poslední.
Anděl strážný ke mně cpe se
byť jsem smířen s popravou
vidím, že s ním ďábel rve se
jak hladový sup s potravou.
Čekám kdo z nich víc si uzře
kdo z nich víc si nakrade
nevím žiju? Či jsem umřel?
To mi patří - neřáde…!
Přečteno 324x
Tipy 1
Poslední tipující: Gudula
Komentáře (0)