Noční gravidita
Anotace: věnovaná...o absurdních přitažlivých silách přátelství
nemáš v očích jenom chlast
říkávám si to
když mi do hlavy vpochodují cizí ženské
s vypouklými břichy
a já jsem gravidní jen pochybnostmi
kdyby padala hvězda
přála bych si
aby Tě někdo obejmul
za to že mi říkáš křestním jménem
jsme daleko
a přece nejvíc proniknutí
do slz
do zpropadených míst
přiložím Ti na rány jitrocel
na rána obklad na čelo
když ve střepu
jsou všechna křivá zrcadla
a na včerejšku těžká závora
i kdyby ze mě nebyla bruneta
a nebudu umět hrát na housle
jednou
naučím svoje malé
sympatiím k vlkovi
z pohádky o karkulce
Přečteno 396x
Tipy 12
Poslední tipující: NikitaNikaT., Churry, floreciente, Severka, subrtka, Kapka, maranika, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)