inu zanevřel jsem
zavřel utloukl nepřesmýkl dva tři
piji kapři kapři
přesmýkl a nevím jen automobilová náhoda
v lúži se zulu alfa tango bravo
piji piji doménu okno na okenu
baštím polívku ve sklípku
krásný čuník skotačí
a já dál baštím polívku ve sklípku
zahrado zemi dej svoji chlupatou veverku
a kri toff rudu ena
unas uvas in nomine patri patatas fritas