Průšvih
Anotace: Musím se podělit o lidské souznění a dobrou vůli, mám radost...opět jedna z domova pro seniory
Dobrou chuť a dobrý den!
Prý včera nechutnala strava?
Ale ne, sestři,
jste jak rtuť
a v životě se tohle občas stává!
Doma se taky všechno nepovede,
to nevadí, že jednou nechutná!
Vždyť nám to svědčí
a vám se vede.
Jste na nás milá
a hlavně ochotná.
Jen
zase přijďte
na kafíčko
na slovíčko
na teplé lidské slovo!
Dnes zažila jsem
dojemné vyznání:
"Tak hlavně zase brzy
přijďte za námi!"
Přečteno 353x
Tipy 42
Poslední tipující: PIPSQUEAK, enigman, Juraj Hrom, NikitaNikaT., Nergal, Tanzania, 5thelement, Skalsky Pavel, labuť, Kars, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)