Anotace: smutek mě dnes navštívil
nádherná ...
.
kouzlo života
neviditelná nit
vlastního procítění
jak dlouho ji odmotávat
a kdy už ji přestřihnout
otazník
nad vlastním váháním
s odpovědí
na zrcadle snu
uvnitř
každého z nás
ukrytá
*
19.06.2009 22:48:00 | vapiti
ježkovi zraky ty taky
kolikrát si necháme zlomit srdce
ukrást či čmajznout
kolikrát
a proč vlastně
pro tu energii ENERGIÍ LÁSKU bez PODMÍNEK
jenže je v tom háček
nesplést se a vytáhnout tu správnou kartu
ESO ES
a tak taháme zas a znova
a bolí to velice
27.05.2009 11:59:00 | Lady L