O CO TI JDE?

O CO TI JDE?

Anotace: ........

Co to na mě zkoušíš za triky?
Dlouhé rentgenové pohledy,
Ať se hnu kamkoli.

Jestli chceš něco říct
Tak mluv, poslouchám
Pokud ne
Tak mlč, nevnímám…

Jednej se mnou na rovinu
A přímo
Nechci slyšet jen polovinu,
Ale všechno.
Autor Štířice, 14.05.2009
Přečteno 278x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel