Duše ztracená ve městě Hirošima
Jsi
už tak černá a zaprášená jako klávesnice
conzulu
pro kterou se propadají
ústa dovnitř Jsi pěna co uvízla sama
na molu
takhle chutná smutek
nitra
a vše co už nikdy nemusí mít
své pravidelné zítra
takhle chutná smog a sláva
velkoměst
a zeď nářků utopená v modlitbách pod kamením
cest
utopená v papírcích které může odnést vítr
stejně jako sny na nich a vše co se děje za očima
Takhle chutná duše ztracená
ve městě zvaném Hirošima
Přečteno 319x
Tipy 30
Poslední tipující: Ondra, Nola77, Kyle, teranosaur, Severka, Lacosta1, WAYWARD, Renatka, Psavec, Stoneman, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)