Pistole
Pistol na mě míří
Tvé modré oči
mě sledují
kapky potu
na zem padají
elektrizují napětí
v síti
výstřely
zastřel mě
zatmění
měsíce v úplňku
bezvědomí
žádné sny
rudé lampy
připoutaný ve zdi
železná panno
Tvé nahé tělo
kolem mě krouží
omamná vůně
tebe je jak
dobývat pevnost
železnou bránu
úsilí vstoupá
bojuji
abych tě získal
souboje
v rudé krvi
černobílý oheň
úsilí vstoupá
krev proudí rychleji
dech se násobí deseti
algebra lásky
odmocniny bojů
kyberpunk milování
v té cizí realitě
kde je vše dokonalé
přeludy naše
zničená těla
drogy působí
zastřel mě
v tomhle světě.
Přečteno 313x
Tipy 28
Poslední tipující: Thesssinka, labuť, WAYWARD, Květka Š., Tygropes, Mbonita, Psavec, její alter ego, Dullsinea, 6thSun, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)