Bezejmenná báseň
Temná noc
vítr chce být poslouchán,
hvězdy svítí na pomoc,
aby i osamělý nebyl sám.
Krása noci je tajemná.
Říkáte, že pravda někdy bolí,
ale lež také není příjemná!
Ta občas i lva lehce skolí..
Lidské štěstí neudržíš násilím,
možná uspokojíš touhu,
svým duchem opilým.
Láska se také v řetězech udržet nedá!!
Jak naivně si myslí mnozí z nás,
Ona vyprchá a lidská tvář bude bledá.
Nejdřív k nebi lítaní a pak prudký sráz.
Každá zeď se zbourat dá,
ať je z cihel či kamení..
I když se to nemožné zdá,
z lásky naše síla pramení!
Přečteno 346x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)