...až se probudí
...............................................
Můj anděl si složil křídla pod hlavu
je unaven
a ztratil dobrou náladu...
...to díky mně
Čekám až se opět na mne usměje
jsem zoufalá
snad dá mi trošku naděje...
...až se probudí
Přečteno 285x
Tipy 11
Poslední tipující: Lea Aura, jedam, NikitaNikaT., Psavec, Mbonita, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)