Zateplení
Anotace: Všem co zateplují.
Zima v domě
u nás není
udělal jsem zateplení
Zateplení mého domu
za pomocí polystyrénu
bude teplo,bude zas
nehrozí mi v zimě mráz
Zima v domě
u nás není
udělal jsem zateplení
Teplo bude,bude
mojí ženě
stoupnu u ní
zase v ceně
Zima u nás
u nás není
máme lidi,zateplení
Přečteno 263x
Tipy 5
Poslední tipující: fab four, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)