Anotace: jakési zamyšlení na téma "před a po"
MOžná...a možná taky ne :-) líbí se mi, ten obrat jako má tma barvu..za to máš tipa chlape :-)
24.05.2009 12:12:00 | Lady Carmila
Na konci je víra v něco hřejivě krásného,něco pro co stojí za to vyhasínat.Ilona
16.05.2009 00:41:00 | poetická ilona
Na konci je začátek ..oddělen jen naším pocitem...my si řídíme čeho už je dostatek a co ještě může pokračovat....je to kruh....víš? ze kterého můžeš vystoupit...můžeš nastavit přímku....zpomalit let kolibříka....a zjistíš..že nic nekončí....jen se to rozplývá...
16.05.2009 00:35:00 | zvířenka