Anotace: ..Po dlouhé době jsem zas slyšela svého tátu ze srdce se smát....možná je tohle moje iluze "ohnout ten pěkně rostlej kmen" na dráhu smíchu,ironie a nadhledu...nad tím vším,co si zbytečně střádá na chrbátik...
smíííích..
to je páni věc!
umí ho každej a nemusí bejt umělec..
směju se rád a taky sám sobě..
bodejť by ne
v týhle divný době.. .o)
15.05.2009 17:41:00 | Bean
Tk..ted už se zase ale nechytám já..já se připojuji přes skartovačku:-)
15.05.2009 14:07:00 | zvířenka
Pardón...cinch je propojovací kabel...ale neboj já jsem jinak taky kyberblbeček...:-)to se někdy zableskne a já si z virtuálního světa něco půjčím:-)
15.05.2009 10:46:00 | zvířenka