Naše děti
Anotace: Kdo děti má, at je neprodá, i když jsou to někdy pěkná zlobidla, co by jsme bez nich dělali :)
Známe jejich první úsměv,
první krůčky
a když nám ukazují svoje růžky,
foukáme bolístky,
hladíme rozbitá kolínka,
vždyt my jsme jejich tatínek anebo maminka.
Kdo zná je líp
než my, jejich rodiče,
ta naše zlatíčka a někdy trapiče.
I kdyby nám dávali
plno zlata a drahokamů,
ze srdcí našich je nikdy nedostanů...
Přečteno 362x
Tipy 20
Poslední tipující: Sweet KiWi, Tanzania, Štěpina G, Květka Š., Psavec, Házté, STIMPRE, Bíša, strašidýlko-střapatý, NikitaNikaT., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)