Venušin mesiac..
Anotace: .. zvaný Neith (podľa egyptskej bohyne)
Nebol - nebude z ľudí nik
kto by jej odkryl závoj
bohyni, ľudský trpaslík
ach, mať tak Faustov nápoj
okolo Venuše krúži Neith
mesiac s neznámou tvárou
ak veda tvrdí, že ho niet
ja túžim brať z jej darov
prvý, v náručí chcem ju mať
s bohyňou bohýň krúžiť
nemôžem s ňou tam neostať
po jej bozkoch netúžiť
vidieť ju zblízka, tvárou v tvár
perami závoj snímam
vo sne mám svoju dlaň bez čiar..
sám neviem - bdiem, či snívam?
Přečteno 500x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, bejbyyyy, sophia92, Simísek, Lota, Kars, Mbonita, Kapka, Elza511, labuť, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)