Nůž v srdci
Anotace: Mohou být lidé na sebe tak zlí?
Vaše pohledy – jak pohledy dobytku,
Tak chytré a duchaplné,
Vaše silné řeči,
Jež mé srdce pálí,
Vaše nenávistné
A závistné
Pohledy – neúplné,
Čiší z vás do dáli..
Vaše zloba, milé dámy,
Vaše pomluvy a fámy,
Mě tak bolí tenhle svět
- já chtěla jen růžový květ –
nikdy jsem nikomu neublížila
a kdo chtěl, toho obsloužila,
vždy jen jsem ta hodná byla –
a vaše jednání –
no to je síla!!!!
Jste zlé a krvelačné,
Víte, co je soucit, láska?
Jste zlé a závistivé,
A co zažívám, je prohraná sázka –
Já nedokážu žít
V tomhle světě plném bolesti
A nedokážu s vámi žít –
Copak jsem tak strašně jiná?
Mám ze světa odejít?
CO je nenávist, proč celé noci pláču kvůli vám
A co s tou vnitřní bolestí teď nadělám…
Já vám dobré vždycky přála
Za vás ruku do ohně bych dala
Kdykoliv
Kdekoliv
A ráda
Nikdy bych neukázala záda
A vy –
Zlé, nenávistné, jiné –
Ten nůž moje srdce nemine…
Přečteno 312x
Tipy 4
Poslední tipující: TAORA3, stravla, Bíša, Hazentla
Komentáře (4)
Komentujících (4)