Diktátor
Stav usmrcení úcty,
intenzivní okamžik v bezvědomí.
Zatímco nářek nebeských,
respekt svědomí bezvládně ležící.
Život tvořivého lelkování,
realizovat svůj život zosobněním.
Čas člověka,který v životě
upírá úspěch diktátora.
Přečteno 379x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)