Kéž byla by na to odpověď, kéž lidé by si více uvědomovali... nemusí být válka na to, aby jeden druhého zmrzačil, či zabil... to ví jistě každý z nás, nejen z televize, ale aj z okolí, vlastního života... Někteří lidé jsou zlí a podlí. Zákeřní a vydíravý... Nezmuůžeš s tím ale nic.
24.05.2009 09:55:00 | NikitaNikaT.