Předmaturitní deprese...
Anotace: (15.5.2009) tak v utery maturuju...jsem z toho docela vyrizena, takze mi, prosim, drzte palce...vsem vam moc dekuju a mejte se lepe nez ja...:-)
Hlava "moudrostí" snad praskne
tolik pojmů udržet má?
Těší se až světlo zhasne
už vůbec nic nevnímá.
Biologie v závitech bublá,
vaří se, vře a stydne.
Mozkem mi projíždí velká kudla,
a krev mi v žilách ztuhne.
Matura kvapem se blíží,
proráží celé mé srdce.
Mé oči se lehounce klíží,
učit se budu jen "spíce"...
Dobrou noc
a sladké sny...:-(
Přečteno 298x
Tipy 6
Poslední tipující: Helena Buchtová, kucky, padající do neznáma, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)