Lehkost peří se snáší k zemi
Házím polštář
Napříč celým pokojem
Až mezi pírky siluetou
v bílém sněhu staneš se
Pár ti jich zůstalo v ústech
Kýchneš a vrátíš do hry
Polštář
Chytím ho a přestanu se smát
Konec srandy
Musíme uklidit
Nejdřív ti ale z vlasů zbloudilá pírka
Vyberu.