Říše zatracených
Anotace: já tam byl a trůn mi nabídli
Běžím,pěšinou zarostlou,tudy nikdo nechodí,
hledám pravdu v kůře stromů,
ti věční entové,přátelství nabízí,
vědí něco,co já nesmím,umím s nimi rozmlouvat,
prosím o pochopení
Travnaté palouky,plné letních svahů,
zbran minulosti,dávno zrezivěla,
štít vojáka,zrcadlo dějin,
vybledlá bojiště,beze stop zápasu,
chtějí k nám promlouvat,ukázat krásu,
tu nahotu na prodej,přechytře ukrytou,
v ručičkách času
Ostrý nůž,do těla vniká,
protíná kůži,svaly řeže,
hledá srdce,
nestrachuj se,však ho najde
Pitevní stůl,špinavé hadry,
močí vonící,
temná chodba,hradby zámku,
stíny lovící,
mříže v oknech,srdceryvné stony,
do uší ryjící,
tady se nehraje o smích,
postava,tak přímá,
v odporné poze stojící,
strachy se potím,
tisíce hlasů,stěny,ústa otvírají,
pohřbeni zaživa,v mlhavém meziprostoru,
rybí zpěv a ptačí mlčení,
lev zařval,jen Měsíc je svědkem,
mluvím řečí ticha,těch ztracených civilizací,
běžím dál,tou samou pěšinou,
NIKDY NEKONČÍCÍ?!?!?!?!
Přečteno 371x
Tipy 19
Poslední tipující: Lea Aura, BARBYE, labuť, bejbyyyy, Mbonita, TAORA3, WAYWARD, Psavec, kikis, ziriant, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)