kukla
Jak kukla zakuklen
s kuklou u oken
Český spořitelny
do pytle budu spořit
..velmi
Pokladní hlavní
s patentem na důvěru
čumí mi do hlavní
mýho revorveru
má v ruce třas
a ladný křivky
ty vole to je jako z detektivky
Co jsem se namakal
však prací nezbohat
nikdy jsem nešidil
a natož abych krad
Až v dnešní den
řek sem si jen
v mým prázdným bytě
bído ať už jsi v řiťi
budu jak prase v žitě
co když mně chytí?
Přečteno 291x
Tipy 15
Poslední tipující: ziriant, Mario de Janiero, Radek.oslov.Šafárik, raďo, Rolnička, Zasr. romantik, WAYWARD, Květka Š., Elisha
Komentáře (4)
Komentujících (4)