Někdy se to otočí... ale každý boj má své řešení aj v tichosti, dohodě, diplomacie... ale na to každý jednou přinde sám... až ocitné se ve stejné situaci... co druhý.
23.05.2009 18:18:00 | NikitaNikaT.
Opravdu se ti to moc a moc povedlo! Skvělý nápad a použití slov!!! :) ST :)
16.05.2009 13:21:00 | Anne Leyyd