Vrácená zpět do života
Sem zpátky
v životě kterej ted bude jinej
-přeju si to tak
splní se to?-
Tři měsíce léčby
dali mi šanci
nevidět všechno pod perníkovým blouzněním
tři měsíce čistoty
dali mi šanci
čistou být na celý život
přála bych si to...
Bojovala sem o zachránění
povedlo se
-mám ten pocit-
sem venku z perníkový pasti
musím být ale opatrná
rychle tam můžu být zpět...
Přečteno 435x
Tipy 12
Poslední tipující: batůžek na motorku, Sleepwalker, crac, micátko, Psavec, Simísek, její alter ego, Andělskými perutěmi chráněna
Komentáře (5)
Komentujících (5)