Bláznova píseň
Pod starou vrbou já sedím a zpívám,
nohama kývám do rytmu včel.
Bodají do mě a já se jen dívám,
jak padají na zem bez žihadel.
Co to je za úděl píchnou a zemřít?
Vždyť ty máš křídla tak leť někam dál!
Zpívám si zpívám "Nech brouka přežít."
A v klidu se dívám, jak padají dál.
Přečteno 422x
Tipy 15
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, Ýmo, jedam, Kamil Princ, Gabi, kikis, Kapka, WAYWARD, Simísek
Komentáře (6)
Komentujících (6)