Znovunalezený portrét ženy
Fotoaparát zapomenutý v nejspodnější polici
-film z něho tři roky starý-
Vyvolané fotky byly cítit novotou
ještě neohmatané
ale tváře na nich tak intenzivní
tak známé
Úsměv byl nejkrásnějším dojmem z fotografie
tvář byla ještě plná
i když stesk a žal do ní vráskami
si navzájem ryli své vzkazy.
Portrén plný života
lásky
Byly to tři roky
které změnily tvojí tvář k nepoznání
které změnily můj pohled na svět
a milující příbuzní se ztratili v mezičase.
rodina se stala povrchní záležitostí
je to smutný.
/ale nenaděláme nic/
Přečteno 265x
Tipy 10
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Kapka, Bíša, její alter ego, Petbab, Simísek, voedor
Komentáře (2)
Komentujících (2)