Jen Ty víš...
Anotace: ...opět mojí nostalgicky milované víle...pořád čekám...
Sbírka:
V nostalgii B..
Jen Ty víš...
Když smutek mě sžírá,
jen Ty víš, jak mě rozesmát.
A když strach mě désí,
jen Ty víš, jak se přestat bát.
Když zoufalstvím pláču,
jen Ty víš, jak utřít slzy.
A když se Ti omlouvám,
jen Ty víš, jak mě to mrzí.
Když třeba upadnu,
jen Ty víš, jak zhojit šrámy.
A když někdo zradí nás,
jen Ty víš, že nejsme sami.
Kéž bys tak veděla,
jak se dá vrátit čas,
abych mohla s nadějí
-zas-
doufat v nás...
Přečteno 580x
Tipy 3
Poslední tipující: Nút
Komentáře (0)