Síla
Anotace: ..která se bere z toho svinstva.
Oheň co pomalu uhasíná,
na stole prázdná sklenka vína.
Pocity, co ještě nikdo nepopsal
a co se jentak neobjeví.
Odstupte prosím kousek dál,..
oči se klíží, těla chvějí,
a je mi fajn.
Přečteno 269x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Psavec, Barpob, Kristine Clary-Aldringen, Nút, labuť
Komentáře (4)
Komentujících (4)