Kto to je...
Neexistuje,
ten výplod ľudskej fantázie,
čo mnohý hľadajú,
i keď v riadkoch vpísaný je...
Keď citoslovce slová nesú
do sŕdc prašných rúk,
kde riadky vety niesu,
len šíp a jeho luk...
Nieje prázdna,
miestnosť archanjela,
avšak zhasla,
sviečka spasiteľa...
Nevidí ho, nepočuje.
Necíti a nevníma.
Avšak on existuje,
pred vami sa neskrýva...
Přečteno 287x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, bejbyyyy, WAYWARD, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)