běžky
Anotace: zimní romance"tímto se ještě jednou omlouvám jinak to tam docela znám:)
Za Varvažovem svážnicí
na běžkách vánicí
jak Hanč a Vrbata
cesta je zavátá
a mlha kolem nás
slyším tvůj hlas
volání o pomoc
blíží se noc
my cestou bloudů
jak v poušti bez velbloudů
bloudíme za tou vsí
štěkání psí
vzdáleno nám
značení ztracený
my sněhem zmáčení
závěje tlam
sněhový jazyky
a mobil bez signálu
snad do třech králů
budeme objeveni
v rozednění
a ty řekneš Ivet
dík za fajn výlet.
Přečteno 285x
Tipy 12
Poslední tipující: ziriant, Mario de Janiero, raďo, labuť, Psavec, WAYWARD, Zpátky, Rolnička
Komentáře (4)
Komentujících (4)