Sjezd
Anotace: zase jedna další .... -------------- uvítám zpětnou vazbu
Život když koření
jen popel z cigaret
a vztahy když už jsou
šílený kabaret
když se svět stále
rychleji točí
....je čas se zastavit
........kouknout si do karet
...........zhluboka se nadechnout
a zvednou oči
Přečteno 258x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, labuť, WAYWARD, Marupiara
Komentáře (3)
Komentujících (3)