Ja našel......
Ja našel zas se v tichu múzy
a naději jsem poskládal,
všední smutky okrádal,
neviděl ty hrůzy,
ve svých křídlech mám jen sen
a je tak navždy polapen,
když ve svitu těch svící
to, co musím říci,
mně nikdo nevěří
a den,
ten stojí u dveří,
jsou jak křídla andělů,
jenom nevinná,
jenom nevinná
a létat
nemohou,
nemohou,
kdo stojí pevně na nohou.
Přečteno 357x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., Juraj Hrom, labuť, Markéta Hl., Psavec, bejbyyyy, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka, Tacca, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)