evoluce
Anotace: momentalni impuls
Prej nekonečná tma někde v ní malá kulička
na který prej běhaj, ve směs spokojený tělíčka
Prej začal to před časem, ADAM a EVA
nebo ze prej evoluce, je to velká věda
Stějně sme jen figurky na obrovskym hřišti
hladájící spokojenost a asi z bakterie vzešlí
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, kikis
Komentáře (0)