em pé AND ká á
em pé..
dve iniciály
jeden muž..
ká á..
dve iniciály
jedna žena..
on?
on je z marsu
a ona?
z venuše
srdce chce íst von z duše..
chce kričat..
chce šepkat..
zvádzat ta..
milovat..
a strácat sa..
v tebe..
v sebe..
v nás..
v prívale krás
čo nám láska ponuka..
Přečteno 285x
Tipy 14
Poslední tipující: labutí.holka, Juraj Hrom, 5thelement, labuť, Psavec, Bíša, fab four, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)