slová su zbytočné..pohlad ti napovie viac..
zas moja tužba niečo mi
napovedá..
niečo chce..
a vobec ma nespovedá..
ani písmom ani slovom..
lebo vie..
že su zbytočné..
a čo sa teraz vlastne stane?
len z lahka chytím tvoje dlane,
a dotknem sa ta nesputane..
možem?
smiem?
milovat sa s tebou chcem..
a čo viac?
viac už nič nepoviem..
len..
že chcem..
milovat sa s tebou len..
chceš aj ty?
Přečteno 274x
Tipy 14
Poslední tipující: Juraj Hrom, Giginka, nene, labuť, Psavec, Bíša, fab four, WAYWARD, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)