šílenství z maturity
Anotace: není to moc báseň, jen trocha rýmů co mě napadly pár ní před maturitou :-P
Sic zkouška první veliká,
nezlomí tě - člověka,
jež zde tak dlouho dřel,
přec na proto, aby zřel,
jak vrata možností se zavírají,
však nás v světě dospělých co maturitu mají,
s otevřenou náručí již brzy přivítají
Hlavou se mi honí
běžíc za sebou jen zebry a sloni,
toť k maturitě cesta zvláštní,
snad ji ještě něco zkrášlí,
třeb slunko nad hlavami,
ať nekoukáme tam jak lamy :-D
Přečteno 364x
Tipy 1
Poslední tipující: Zdenek
Komentáře (0)