Anotace: Pro vodáky od milovníka vodních radovánek v zimě Warla Frištenského.Pluju pro a pluji po.
Z nostalgie: už je to pár pátků, co jsem jel naposledy vodu... nejel jsem jí jen jednou...byla to velká zkušenost, zkouška charakterů, co ti to tu kecám? Vím, že to víš...
17.05.2009 23:21:00 | rybí prdy
Jak Tě tak sleduji, je dobře, že jste ještě celí...**
17.05.2009 23:19:00 | rybí prdy